Koteletter i fad – billigt, hurtigt og utrolig lækker aftensmad
Leder du efter den rette inspiration til billig og nærende hverdagsmad? Så kan du med fordel kigge i den lette afdeling af de traditionelle danske middagsretter, som er nemme og billige at fremstille, og som falder i såvel unge som gamles smag. Bladt disse retter finder du koteletter i fad – en ægte klassiker, som de fleste nyder at sætte tænderne i.
De møre og saftige svinekoteletter, som er grund elementet i en omgang koteletter i fad, er forbavsende billige, og fås i de fleste velassorterede supermarkeder og dagligvare butikker. Det samme gælder for de resterende ingredienser til koteletter i fad, så som fløde, tomater på dåse, røde og gule peberfrugter, løg, olie, salt og peber – og cocktail pølser eller bacon, hvis du ønsker at tilsætte lidt ekstra sjov og ballade til den velsmagende sovs. Koteletter i fad kan varieres på et utal af måder, du kan for eksempel lægge ost oven på koteletterne, inden retten stilles i ovnen. Du kan udelade champignoner, hvis der er små kræsenpinde i familien – eller du kan give sovsen lidt ekstra kant med tilsat hvidløg eller chili. Og så er koteletter i fad så hurtigt og nemt at lave, at du sagtens kan få tid til at tilberede den lækre ret til hverdag – også selv om det skal gå lidt stærkt.
koteletter i fad – nemt og hurtigt
Det kræver nemlig ikke den helt store kulinariske ekspertise at tilberede en omgang koteletter i fad, lige som du heller ikke behøver at anskaffe det top avancerede køkkenudstyr. Du skal bruge en stegepande, et ildfast fad, en god, skarp kniv og et spækkebræt, så er du allerede godt på vej. Selve tilberedningen tager under en halv time, da dine koteletter i fad skal stå i ovnen og hygge sig det meste af tiden. Du kan finde fremgangsmåde og opskrift på koteletter i fad på dk-kogebogen.dk