Brugte biler i Fredericia: Lær bilen at kende før køb

25 august 2020 Lotte Hindsberg

Når du skal købe en ny bil bør du starte med at lære biltypen at kende. Især hvis det er en brugt bil du har planer om at erhverve dig. Det er en god ide at finde ud af hvilke fejl bilen typisk har og om det er omkostningstunge fejl. Det skal afspejle sig i prisen, hvis det er fejl der koster mange penge at få udbedret. Det kan f.eks. være brugte biler i Fredericia

Samtidig vil det fortælle dig hvilke ting du skal være opmærksomme på, når du tjekker den bil du overvejer at købe. Det er en god ide at få en uvildig mekaniker til at gennemgå bilen inden du køber den. Det er ikke nok at bilen er nysynet. Det fortæller dig blot at bilen er lovlig at køre i.

Kør en tur i bilen først

For at finde ud af om der er fejl der skal udbedres eller om der skal gives et nedslag i prisen er det en god ide at køre en lang tur i bilen. Den skal ud og køre både på motorvej eller en tur rundt i byen. Det er ikke nok at du blot tager den rundt om hjørnet. Det vil selvfølgelig fortælle dig at bilen kan starte, men meget mere lærer du ikke. Hvis sælger ikke er meget for at du tager bilen ud på en lang tur, bør du kigge videre og finde dig en anden bil. Evt. fejl skal udbedres og så bør du køre endnu en tur i bilen. Du skal som minimum have et nedslag i prisen. 

Hvis du besøger en forhandler er et en god ide at kigge på de biler han generel har til salg. Ser de pæne og velholdte ud, er der stor sandsynlighed for at den bil du har kig på også er det. 

Flere nyheder