En kasktet der er kommet for at blive

17 juni 2021 Johanne Hansen

Kasketter har rocket moden i årtier 

Dét at gå med kasket er egentlig ikke noget nyt. Kasketter har nemlig banet modevejen de sidste mange årtier, og er for de fleste en rigtig fed accessory. Derfor kan det også være forskelligt, hvordan man bruger kasketten fra person til person.

Måske tænker du: Hvad snakker du om? Man bruger sgu da kun kasketten på hovedet, og så er den ikke længere. Men nej. Man kan bære en kasket forskelligt og have den på at mange forskellige årsager.

Nogle bruger dem nemlig til dét, de er beregnet til: At skygge for solen. Andre bruger dem som et smart gimmick og nogle går såmænd med dem på klubben. altså varerier det meget fra person til person, og hvis du tænker: Hm kan jeg overhovedet gå med kasket? Jamen så, se bare her, for du kan helt sikkert relatere til en af nedenstående kaskettyper: 

Den smarte 

Den smarte kaskettype har altid kasket på. Uanset hvilket slags vejr, om vinteren, i regn eller slud, jamen så kommer kasketten på. Den anses oftest for en ekstra detalje, og bliver måske aldrig rigtig anset, for at skulle gøre noget arbejde, men egentligt bare for at se pæn ud. 

Den praktiske 

Hvis du oftest døjer med at blive solbrændt i ansigtet eller hovedbunden, kan en kasket være en udemærket løsning. For eksempel er det rimelig relevant, hvis nu du er på ferie et sted, hvor UV’en er så høj at din hud ikke ligefrem er vant til det. 

Den hippie 

Den hippie type bruger måske kasketten lidt mere afhængig af dagens forløb. Den hippie type bruger måske kasketten til lige og dresse sig lidt op i en periode, men kan sagtens gå uden kasketten et helt år uden bekymring. Altså som en lille accessory, man lige hurtigt tager på. 

Flere nyheder