Find det rette bådudstyr online – til lave priser

Når familiens ferie skal foregå til havs skal du – foruden selvfølgelig en sødygtig båd – være i besiddelse af en hel del bådudstyr.

Hvor kan jeg finde billigt bådudstyr online?

Leder du således efter en online shop som tilbyder kvalitets bådudstyr til lave priser kan du med fordel besøge Bådbiksen. Bådbiksen er en dansk online forhandler af bådudstyr og materialer til bådpleje og vedligeholdelse.

Hos Bådbiksen finder du over 12.000 varenumre fordelt på relevante kategorier, her under anker og fortøjning, beslag og skruer, bådpleje og vedligeholdelse, ekstra gode tilbud, el, belysning og batterier, elektronik og navigation, flag og flagspil, komfort ombord, motor og trailertilbehør, pantry og gaveartikler, rig og dæksudstyr, sikkerhed ombord samt toilet og VVS.

Du kan således købe alt hvad du skal bruge når båden skal sættes i stand og udstyret ombord opgraderes hos Bådbiksen. Du kan også finde diverse fiskegrej som kan tages med på sejladsen og en masse tilbehør til leg og vandsport – for eksempel våddragter, paddle boards og udstyr til optimist jolle. Du har hos Bådbiksen adgang til et stort og velassorteret udvalg af bådudstyr – og det til nogle af markedets laveste priser.

Bådbiksen holder priser på bådudstyr i et fornuftigt leje idet de har skåret ned på en væsentlig del af deres egne omkostninger i forbindelse med drift af webshoppen. Bådbiksen benytter sig nemlig ikke af eget lager men bestiller hver enkelt vare hjem fra den respektive leverandør hver gang der indløber en ordre i shoppen. På den måde sparer Bådbiksen udgifter til husleje, aflønning af medarbejdere og dyre forsikrings præmier. Og dette kommer dig som kunde til gode idet du så slipper for at skulle betale overpris for dit bådudstyr.

Du kan læse mere, og finde alt hvad du skal bruge til pleje og udrustning af familiens båd, i den online shop på https://www.baadbiksen.dk/