Forsendelse af pakke? Find de bedste fragtpriser online

15 september 2020 Astrid Pedersen

Hvis du står og skal foretage en forsendelse – for eksempel af en enkelt pakke, eller af en palle eller en container indeholdende flere separate colli – er det en god idé på forhånd at sætte sig ind i de forskellige forsendelses modeller og de der til hørende fragtpriser.

Det er så ærgerligt bagefter at finde ud af at man har betalt for meget for sin forsendelse. Dette kan hurtigt ske hvis man ikke gør sin research grundigt nok, eller for eksempel kommer til at betale for en ydelse man i bund og grund ikke behøver.

Det kan dog godt være et rigtig stort stykke arbejde at skulle sætte sig ind i de forskellige priser på forsendelser hos hver eneste udbyder. Især fordi fragt firmaer gerne har mange forskellige produkter – og det kan være svært at beslutte hvilket af disse man skal vælge for at få den bedst mulige forsendelse.

Lad pakke.dk hjælpe dig med at finde de skarpeste fragtpriser

Den gode nyhed er at du ikke selv behøver at gennemtrawle samtlige fragtfirmaers hjemmesider for at finde den bedste fragtpris. Du kan nemlig bare benytte den online pris beregner hos pakke.dk. Så længe du kender alle data på din forsendelse – det vil sige højde, bredde, længde og vægt samt modtagerens adresse – kan du nemt og hurtigt via den online pris beregner finde priser på forsendelse fra nogle af de mest kendte og anvendte fragtfirmaer.

Pakke.dk arbejde sammen med danske og internationale udbydere af forsendelses løsninger, her under PostNord, DAO, Bring, TNT, JetPak, GLS, DHL, UPS, FedEx og TNT. Således vil du på pakke.dk blive præsenteret for relevante forsendelses løsninger og fragtpriser fra disse udbydere når du benytter dig af den online pris beregner. Og du vil have mulighed for at bestille såvel pakkelabel som told dokumenter ved samme lejlighed.

Læs mere på pakke.dk

Flere nyheder