Hvad er e juice?

14 december 2020 Astrid Pedersen

En e cigaret skal bruge væske tilsat diverse aromastoffer og stimulanser for at kunne fungere. Denne væske kaldes e juice, dampvæske eller e væske. Med den rette e juice kan du få din yndlingssmag og duft i din e cigaret og det helt rigtige niveau af nikotin.

Der findes e juice med høj og lave niveauer af nikotin, og så e juice helt uden nikotin. Den nikotin, du finder i e juice, er det der kaldes for naturlig nikotin, hvilket betyder udvundet nikotin i den reneste form. Og du kan helt selv bestemme hvor meget – eller hvor lidt – nikotin der skal være i den e juice du køber til dine e cigaretter. Dette gør e cigaretter til et prima hjælpemiddel i forbindelse med rygestop, eller hvis du ønsker at skære ned på dit cigaret forbrug.

Hvad indeholder e juice?

Ud over nikotin indeholder e juice en bred variation af forskellige smags og aroma stoffer. Du har således mulighed for at vælge e juice i en smags variant som du synes om – for eksempel vanilje, lakrids, vingummi eller frugt. Det er blot et spørgsmål om at prøve sig frem indtil man finder den helt rigtige smag.

For at gøre det muligt for e cigaretter at danne de dampe som skal indåndes kræves der visse indholds stoffer i den væske base som danner grundlag for e juice. Disse indholdsstoffer er kendt under forkortelserne PG og VG, som står for henholdsvis Propylenglycol og Vegetabilsk Glycerin, og bruges også som tilsætnings stoffer i diverse fødevarer.

Mængden og forholdet mellem de to helt naturlige stoffer varierer fra brand til brand – og du vil altid kunne finde nøjagtig angivelse af disse parametre i produkternes varedeklarationer.

Hvor kan jeg købe e juice i høj kvalitet?

Hos Go Smoke kan du altid finde et bredt og velassorteret udvalg af e juice – læs mere på Gosmoke.dk

Flere nyheder