Kan din iPhone blive for gammel til iPhone reparation?

26 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

For nogle mennesker føles det nok som en opfindelse, der nogenlunde altid har været der i form af en iPhone – det er som regel den yngre generation.

Men for langt de fleste mennesker er sådan noget som iPhones og smartphones generelt nok noget, som man ser som en landeplage, der kom strygende henover landet i løbet af de sidste par år.

Det er da også en relativt ny opfindelse, og iPhonen er nok stadig den mest velkendte type af smartphones, selvom der bestemt findes mange andre slags mærker af den type, hvoraf nogle endda er kommet og gået, siden dillen begyndte.

Og det vidner jo også noget om, at der sådan set ikke er tale om en opfindelse her.

Og det kan man sådan set ikke være bekendt at sige, for den har langt over et årti bag sig, men Apple, der står bar iPhone og mange andre opfindelser af smart-gear, gør stadig meget ud af at lancere nye modeller.

Det er ligefrem noget, som folk valfarter til, når de præsenterer nyt grej eller simpelthen bare vil vise den kommende generation af iPhones frem.

Dette betyder selvsagt, at der er kommet mange iPhones gennem tiden, som der nok har trængt til en iPhone reparation.

Men kan man så stadig lave en iPhone reparation på din iPhone?

De fleste udskifter dem jo løbende, om det er fordi, de decideret får dem ødelagt ved et uheld, eller de ganske enkelt bare gerne vil have den nyeste model, som de ofte køber på afbetaling.

Men det er også smart at have en gammel udgave liggende, så man har en reservetelefon, specielt hvis ens simkort har overlevet fra den telefon, der måske gik død.

Dog er man nok nødt til at høre ens reparatør af iPhones ad, om de kan ordne ens gamle model, eller om man så bliver nødt til at søge andre steder hen efter en løsning.

Flere nyheder