Lad dit trommesæt indgå i en musisk konstellation

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er rigtig godt øve sig på trommer alene, om man øver sig meget på dem, eller man øver sig lidt på dem; om man gør det for at blive god til en bestemt genre, eller man gerne vil være en alsidig trommeslager.

Men var det ikke en god idé at lade dig selv indgå i en musisk konstellation at spille trommer sammen såsom i et band?

Der skal nok være bud efter dig, for der er generelt mangel på (gode) trommeslagere herhjemme, om du så spiller grum dødsmetal eller popmusik.

Desuden er det jo med til at give en et positivt pres, at man skal lære nogle sange sammen, om det er covernumre, eller man skriver originale sange sammen – specielt hvis man skal ud at optræde med de sange foran et publikum, som der ligefrem har betalt for at se jer.

Det giver også en god sammenhørighedsfølelse og et formål med ens spil, at man har andre at dyrke musikken sammen med.

Spil trommer sammen med andre

Således kan man jo øve sig derhjemme på at spille trommer, eller man går ned i øvelokalet for at øve sig på dem, da det ellers vil larme for meget, hvor du bor, hvis du øver trommer her, hvis du da ikke har et øvesæt derhjemme såsom et elektrisk trommesæt.

Både almindelige, velkendte trommer og eltrommer kan du købe fra www.drumlimousine.dk

Så kan det være, at dette øvelokale også er her, hvor I øver sammen, så I er sammenspillet til at kunne komme ud at optræde.

Ellers lægger man planer for bandets fremtid her, om det er markedsføring, måder at optræde på eller noget helt andet.

Måske er I endda så langt fremme med musikken, at I er klar til at indspille den, hvor man nu om dage faktisk godt kan gøre den slags i øvelokalet og få en nogenlunde god lyd ud af det.

Flere nyheder