Stor guide hjælper dig med at finde den bedste seng

31 august 2021 Emilie Ann Jacobsen

Det er et stort valg at skulle købe en ny seng. Dels betyder det jo meget for din nattesøvn, dels koster en ordentlig seng jo også en del penge. Du vil derfor gerne have, at det er en, der passer til dig, og som du kan have glæde af i mange år fremover. 

Inden du køber en ny seng, kan det derfor være rart for dig, at du kan læse en god guide til, hvilken seng du bør vælge. Et sted, du kan finde en god guide, er på denne side. De har mange gode råd til, hvordan du kan finde den allerbedste seng til din krop. For lige som med så meget andet i livet er der selvfølgelig ikke kun en seng, der passer til os alle. 

Når du skal købe en ny seng, handler det for eksempel om, hvor meget du vejer. Jo mere du vejer, des fastere en seng skal du have. Selvom en blød seng kan være rar at ligge i til at starte med, vil du med tiden opleve, at den ikke støtter dig på den rigtige måde. 

Forskellige senge til dig og din partner

Hvis du sover sammen med en anden, er det vigtigt, at I køber individuelle senge. Selvom det er hyggeligt, at I sover i en stor seng, har jeres kroppe brug for en seng, der er særligt tilpasset til jer hver især. Det kan for eksempel være, at der er forskel på jeres vægt. Der skal I have forskellig fasthed i sengen. 

Det kan også være, at den ene nemt fryser, mens den anden er meget varm. Er det tilfældet, kan det for eksempel også være rart for jer, at I har topmadrasser i forskellige materialer. Den, der fryser kan have fordel af en topmadras i memoryskum, der er et varmere materiale, mens den, der sveder, kan have fordel af en topmadras med en kølende effekt. 

Flere nyheder