Vær ikke nærig, når du vælger webhosting til virksomheden

08 september 2021 Emilie Ann Jacobsen

Når du skal i gang med at starte en virksomhed op, kan det være fristende for dig, at du vælger de billigste løsninger til at starte med. Du tjener sikkert ikke så mange penge i virksomheden endnu og er derfor nødt til at vende hver en krone for at få det hele til at løbe rundt. 

Et af de steder, som det dog vil være en rigtig dum ide for dig, at du sparer, er hosting. Det har at gøre med, hvor din hjemmeside ligger. Når du opretter en hjemmeside, skal den placeres fysisk på en server. Hvilken server og hvor meget serverplads du har, er afgørende for, hvor hurtigt din hjemmeside bliver indlæst. Hvis du har valgt en billig løsning, er det ikke sikkert, at din hjemmeside er så hurtigt, som du gerne vil have. Dermed kan du komme til at miste kunder. Der er jo ikke mange, der gider at sidde og vente på en langsom hjemmeside. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at få webhosting i høj kvalitet, er på simply.com. De har en række forskellige løsninger at vælge imellem. Dermed kan du nemt finde en, der passer til din nyopstartede virksomhed. 

Opgrader din webhosting, når du får nye kunder 

Når du har en nystartet hjemmeside, vil du typisk ikke have så meget trafik på din hjemmeside til at starte med. Derfor kan du godt nøjes med mindre serverplads i starten. I takt med, at du får flere kunder, har du dog også brug for mere serverplads, så din hjemmeside hurtigt kan blive vist for dine kunder. I det tilfælde kan du opgradere din webhosting til et abonnement, der gør det muligt. 

Hos simply.com har de netop mulighed for at opgradere dit abonnement. De har hele fire forskellige at vælge imellem, hvoraf to af dem henvender sig specifikt til virksomheder. 

Flere nyheder