Bere indeklima og mere varme for pengene med en varmepumpe

10 april 2019 Astrid Pedersen
Bere indeklima og mere varme for pengene med en varmepumpe

Miljøvenlig og grøn energi har mediernes og politikernes fokus i denne tid. Der er megen snak om klimaet, og hvad vi som privat personer kan gøre for at yde vores til en grøn omstilling. Derfor er det nu, du skal slå til, hvis du ønsker at bidrage. Opvarmningen af din bolig er nemlig en stor synder i denne sammenhæng, især hvis du benytter dig af et gammelt, udtjent fyr, eller de særdeles ineffektive og temmelig dyre elradiatorer.

Dine udgifter til el eller brændstof styrter om kap med dit co2 aftryk, hver gang du skruer op for varmen i den kolde vinter. Men hvad hvis du fik at vide, at det kan lade sig gøre at varme dine stuer og værelser op på effektiv og miljøvenlig vis, samtidig med at op imod 60% af din varmeregning forsvinder?

Spar penge og skån miljøet med en moderne varmepumpe

En varmepumpe er p.t. den mest miljøvenlige og energi besparende metode, hvorpå du kan opvarme dit hjem. Du kan med stor fordel skifte til en varmepumpe hvis du er træt af konstant at skulle betale for reparation og vedligehold af dit fyr, eller hvis de gamle elovne efterhånden er for dyre til, at du gider betale din elregning. I sidst nævnte tilfælde kan du skrotte de gamle radiatorer til fordel for de smarte luft til luft varmepumper, som foruden at varme din bolig op til en brøkdel af prisen samtidig renser luften for partikler og mikroorganismer, hvorved dit indeklima forbedres markant.

Er dit hjem forsynet med vandradiatorer, og får du primært varmen via et gammelt fyr, kan du køre dette på lossepladsen og i stedet installere en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe varmer såvel brugsvand som cirkulationsvand op – og så kan du fyre op for såvel radiatoren som for de varme styrtebade uden at få dårlig samvittighed! Find din perfekte varmepumpe på gramenergi.dk varmepumpe

Flere nyheder