Gulvafslibning i Haslev – giv dit gamle trægulv nyt liv

advertorial

Er du kommet i besiddelse af et hus med ægte trægulve i samtlige stuer og værelser? Så kan du regne dig selv som værende heldig. Der bliver nemlig længere og længere imellem huse og lejligheder med ægte trægulve på det danske boligmarked – især de originale af slagsen.

Et originalt trægulv er karakteriseret derved at det er lag samtidig med at bygningen blev opført, og derfor passer perfekt til denne. Samtidig vil originale trægulve i bygninger opført før midten af det forrige århundrede typisk holde en solid og slidstærk kvalitet.

Træværk var standard materiale til gulv belægning – og et gulv skulle helst kunne holde i mange år. Det betyder at dit trægulv på mange måder er mange penge værd.

gulvafslibning haslev

Det vil være meget dyrt at få det udskiftet med et tilsvarende af slagsen. Samtidig vil et velholdt trægulv altid være et aktiv for din bolig fm et eventuelt fremtidig salg. Og derfor bør du passe godt på trægulvet.

Hjælp, trægulvet er grimt og slidt – hvad gør jeg?

Det er selvfølgelig ikke sikkert at trægulvet fremstår så smukt og ensartet i overfladen som man kunne ønske sig. Et trægulv, som er blevet betrådt i mange år, vil naturligt nok have oparbejdet en del skavanker.

Slitagen kommer blandt andet til udtryk i pletter og skjolder der hvor spildte væsker er blevet suget ned i træværkets overflade samt gulnede plamager fra solfalming. Du vil også kunne iagttage myriader af ridser og skrammer. Og der, hvor gulvet hyppigst betrædes, vil der opstå grålige slidspor.

Disse skønhedspletter er dog i langt de fleste tilfælde overfladiske og vil kunne fjernes med en skånsom gulvafslibning. Til dette formål bør du alliere dig med en dygtig faguddannet gulvmand. Og en sådan kan du finde hos Harpixgulv.

For et skarpt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling af gulve, læs mere på Harpixgulv.dk.